Psikoloji

TÜBİTAK 2209-A Projesi tamamlandı

Dördüncü sınıf öğrencilerimiz M. Şirci, D. Duman ve F. Yıldırım’ın yürüttüğü Dr. Öğr. Üyesi Derya Gürcan Yıldırım ve Araş. Gör. Muhammed Refik Tekeli’nin danışmanlığını yaptığı Üniversite Öğrencilerinde Kişilik Özelliklerinin ve Çevre Eğitiminin Çevre ile İlgili Tutumlar Üzerinde Etkisinin İncelenmesi” adlı TÜBİTAK 2209-A projesinin yürütme aşaması tamamlanmıştır. İlk aşamasında kesitsel olarak, ikinci aşamasında ise deneysel olarak veri toplanan proje başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Aynı zamanda öğrencilerimiz çalışma çıktılarını Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nde Türk Psikologlar Derneği tarafından düzenlenen VI. Ulusal Psikoloji Lisansüstü Öğrencileri Kongresi’nde sunacaklardır. Kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Aynı zamanda çalışmaya katkı sunan birinci ve ikinci sınıf öğrencilerimize de yürekten teşekkür ederiz.